Το Listen to the Road είναι ένα έργο της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο της καμπάνιας "This is Athens" με στόχο τη συνολική ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας.
H Multitrab Productions έχει αναλάβει την επιμέλεια και εκτέλεση αυτού του προγράμματος. H Multitrab Productions είναι μια αστική μη-κερδοσκοπική εταιρεία με έδρα στην Αθήνα και στόχο την προώθηση του έργου Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, καθώς επίσης και τη διοργάνωση δράσεων σχετικά με τις τέχνες και τον πολιτισμό. Η προώθηση των τεχνών τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο συνεισφέρει στην υποστήριξη νέων καλλιτεχνών και στη δημιουργία δικτύων συνεργασίας με αναγνωρισμένους καλλιτέχνες.
Η εταιρεία αναλαμβάνει την παραγωγή, οργάνωση, προώθηση και αξιολόγηση καλλιτεχνικών δράσεων, ενώ παράλληλα οργανώνει κάθε χρόνο το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival με σκοπό να ενισχύσει την επαφή και την εξοικείωση του κοινού με τα νέα μέσα και την ψηφιακή κουλτούρα.
Η Multitrab Productions είναι μια πιστοποιημένη εταιρεία για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, σεμιναρίων, ομιλιών, συνεδρίων, εργαστηρίων και φεστιβάλ.